(Τα βάζεις κάτω...τα μπερδεύεις...και τα βρίσκεις ότι όλα μηδέν)

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ...ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΟΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ.Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ  ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΑΛΛΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΑΥΓΑ,ΑΛΛΟΥ ΞΥΛΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΟΥΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ,ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ,ΣΤΟΝ  ΝΟΜΑΡΧΗ,ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ  ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Λ.Υ
 (Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ MIKAΛΕΦ)

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά, ο πίνακας του Μικάλεφ ήρθε και έδεσε!

    Άντε, και του χρόνου τέτοια και καλύτερα!

    Εβίβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτές είναι παρελάσεις. Οργανωμένες και άψογες. Όχι σαν τις δικές μας γυφτιές κάθε χρόνο. Και παρέλασε κι ο Χίτλερ αυτοπροσώπως. Ελπίζω στις 25 Μαρτίου να βάλουν και τον Κάρολο να παρελάσει μαζί με τα γερόντια της εθνικής αντίστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΧΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ