(Τα βάζεις κάτω...τα μπερδεύεις...και τα βρίσκεις ότι όλα μηδέν)

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Άγριος καυγάς μεταξύ του ηγούμενου εφραιμ και του Χριστόδουλου Ξηρού έλαβε χώρα προ ημερών στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με το kentrinews, όταν ο εφραιμ είδε το καταδικασθέντα για συμμετοχή στη 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό, έσπευσε να τον χαιρετήσει. Τότε ο Χριστόδουλος ξηρος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον...
Εφραίμ. «Φύγε από μπροστά μου! Δεν θέλω να με χαιρετήσεις» ήταν η πρώτη απάντηση-επίθεση του Χ. Ξηρού. «Τολμάς εσύ να μου μιλάς που μέσα σ' αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες των φυλακών ζεις στη χλιδή λες και είσαι σε ξενοδοχείο πολυτελείας» ήταν το δεύτερο χτύπημα στον Εφραίμ.
Εκεί όμως που αγρίεψε για τα καλά ο ξηρος ήταν όταν ο ηγούμενος επικαλέστηκε τον πατέρα του Χριστόδουλου, που ως γνωστόν ήταν παπάς. «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μεγάλωσε 13 παιδιά κι άλλα 100 ορφανά παιδιά σαν ταπεινός Λευίτης που ήταν» απάντησε σε έξαλλη κατάσταση ο Ξηρός.
Ολοκληρώνοντας την επίθεση του ο Χ. Ξηρός, έδωσε στον Εφραίμ το τελειωτικό χτύπημα για την Τίμια Ζώνη της Παναγίας και την εκμετάλλευσή της.
«Σαν δεν ντρέπεσαι! Εκμεταλλεύεσαι τον πόνο του κόσμου και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που έχεις βγάλει ακόμη και το "βρακί της Παναγίας" στη γύρα. Μέχρι στη Ρωσία έφτασε η χάρη σου» είπε ο Ξηρός.

H ΦΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
( Ο Χ.Ξ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ  ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ