(Τα βάζεις κάτω...τα μπερδεύεις...και τα βρίσκεις ότι όλα μηδέν)

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Eφαρμογή του άρθρου 181 του ποινικού κώδικα ΤΩΡΑ

Πέρα από την εφαρμογή του άρθρου 187 του ποινικού κώδικα που παίζει αυτόν τον καιρό με την Χ.Α ,σας θυμίζω ότι υπάρχει και το 181:
’’ Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.  ‘’
Που σημαίνει  τί; Σε περίπτωση που τα βλαμμένα φασισταριά  βγουν στους δρόμους ,κρατώντας εθνικά σύμβολά, για να διαμαρτυρηθούν για την σύλληψη των καθικίων πρέπει άμεσα να συλληφθούν για καταπάτηση του παραπάνω άρθρου. Διότι χρησιμοποιούν εθνικά σύμβολα ενώ ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση που αποτελεί εκτροφείο μίσους.
Έχουν  έχουν οικειοποιηθεί, για να πετύχουν  άνομους στόχους ,την ελληνική σημαία  με αποτέλεσμα να την αφαιρέσουν από την ψυχή και την συνείδηση των αγνών πατριωτών.
Την έχουν καταστρέψει γιατί κατάστρεψαν την σημασία της και από εθνικό σύμβολο του ελληνισμού επιδίωξαν να την μετατρέψουν σε σύμβολο του ναζισμού.
Την έχουν παραμορφώσει, δηλαδή της άλλαξαν προς το κακό την μορφή, γιατί την μετατρέψανε από εθνικό σύμβολο σε ρόπαλο που πέφτει στα κεφάλια των αδυνάτων και των αντιφρονούντων.

 
Την έχουν ρυπάνει γιατί την υψώσανε δίπλα σε σβάστικες, μαιάνδρους ,πυρσούς και άλλες αηδίες…
 
Όλα τα παραπάνω δηλώνουν μίσος και περιφρόνηση  προς το εθνικό σύμβολο  και όλοι όσοι από αυτούς το χρησιμοποίησαν ή σκέφτονται να το χρησιμοποιήσουν πρέπει να πιαστούν και να   τιμωρηθούν  παραδειγματικά.
Με αγάπη Λερναία Ύδρα

Υ.Γ Ζουζού τι λές; Θα τον βγάλουνε τον άνδρα σου από την μπουζού;

2 σχόλια:

  1. παίρνεις ένα pitbull και το εκπαιδεύεις να κυνηγάει αυτούς που απειλούν το σπίτι σου. Όσο δαγκώνει τους εχθρούς σου δεν σε απασχολεί. Το ταϊζεις, το ανταμείβεις και αυτό μεγαλώνει. Κάποια στιγμή θολώνει από την δύναμη που έχει αποκτήσει και στρέφεται εναντίον σου. τί κάνεις τότε; Το οδηγείς στην ευθανασία και αγοράζεις άλλο. Με τις υγείες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστορία δυστυχως επαναλαμβανεται, ίσως το τιμωρείς και το ξανακάνεις ''δικό '' σου...να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό.Αλλα... κάτι τέτοιο ετοιμαζω για την νεά αμου αναρτηση.

    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙ...ΜΠΑΜΠΑ ,ΜΠΑΜΠΑΚΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΧΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ